A Roche a gyógyítás szolgálatában

roche

A Roche a világ egyik vezető vállalata, amely folyamatosan új megoldásokra törekszik az egészségvédelem számos területén. Több mint száz éve foglalkozunk új, az egészséget szolgáló készítmények és eszközök feltalálásával, kifejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával. Termékeink és szolgáltatásaink a betegségek megelőzéséhez, diagnosztizálásához és gyógyításához járulnak hozzá, így segítve elő egészségünk megőrzését és életminőségünk javulását.

Célunk nem csak a már kialakult betegségek diagnózisa és gyógyítása. Az integrált egészségvédelem elve alapján arra törekszünk, hogy a betegségeket már olyan korai szakaszukban felismerjük, amikor káros következményeik még kiküszöbölhetők.

Két működési egységünk, a gyógyszeripari és a diagnosztikai üzletág célja ma és a jövőben is az, hogy kiemelkedő módon járuljon hozzá az egészségmegőrzés világméretű feladatának megoldásához.

A Roche-t 1896-ban alapították Baselben, Svájcban. A Roche azóta egy kis gyógyszer-laboratóriumból a világ egyik legnagyobb, kutatásra alapozott gyógyászati cégévé fejlődött, mely több mint 150 országban van jelen. Ma a világ legnagyobb gyógyszercégei közé tartozunk, világszerte ismerik újításainkat és eredményeinket az orvostudomány területén. A diagnosztikumokat illetően a világon az elsők vagyunk, az orvosi tesztek minden területén képviseltetve magunkat.

A Roche a kezdetektől elkötelezetten törekszik az egészségügyi ellátás minőségének javítására. Töretlen újító szellemünk egyik példája az olyan integrált rendszerek kifejlesztése, amelyek összekapcsolják a diagnosztikai és gyógyszeripari termékeket és szolgáltatásokat.

Rendületlenül hisszük, hogy a társadalom iránt érzett felelősségtudatunkat - a jelenben és a jövőben is - azzal tudjuk bizonyítani, hogy folyamatosan megújuló és kimagasló színvonalú szolgáltatásokat vezetünk be az egészséggondozás területén.

A Roche mindent megtesz azért, hogy jól szolgálja a közösséget azokban az országokban, ahol jelen van. A legmagasabb szintű, felelős üzleti gyakorlatot akarjuk fenntartani mindenhol, ahol működésünk hatással van a környezetre, a helyi, nemzeti vagy a nemzetközi közösségekre.

Az általunk a társadalomnak és közösségeknek nyújtott segítség sokféle formát ölthet, kiterjed a tudományok, a humanitárius segítségnyújtás, a művészetek és nevelés területeire. Amennyire az egyes országok különbözőek, annyira különbözőek a helyi szükségleteik is. Ezért a közösség szolgálatát, a szociális felelősséget és a közösségi kapcsolatokat az adott helyszínen a vállalat helyi képviselői határozzák, illetve valósítják meg. Legsikeresebb kezdeményezéseink túlnyomó többsége a helyi, valamint a nemzeti és nemzetközi intézetek és szervezetek bevonásával, illetve velük szoros együttműködésben valósul meg.

Gyógyszeripari üzletág

Amikor Fritz Hoffmann 1896-ban megalapította a Hoffmann - La Roche céget, az az - akkor forradalminak számító - ötlete támadt, hogy a gyógyszertáron kívül, ipari szinten kezd el gyógyszert gyártani és nemzetközi szinten értékesíteni. Az innováció fogalma azóta egybefonódott a Roche névvel, a vállalat több olyan gyógyszert fejlesztett ki, amely mérföldkőnek bizonyult a gyógyszeres orvoslás történetében. A cég kórházi készítmények piacán kivívott vezető szerepe többek között ezekre a termékekre is épül.

A Roche-t az az elv vezérli, amely szerint az innováció a legígéretesebb módja annak, hogy új gyógyszereket bocsássunk a betegek rendelkezésére. A jövőbe tekintve úgy látjuk, hogy az orvosi kémia és a biotechnológia területein megszerzett, régóta halmozódó tapasztalatunk ígéretes hátteret jelent a molekuláris orvostudomány hatalmas lehetőségeinek kiaknázásához.

Diagnosztika üzletág

A Roche a világ elsőszámú diagnosztikai vállalata, amely termékek és szolgáltatások sokaságát kínálja az orvosi vizsgálatok területén. Egyedülálló lehetőségeink vannak mind technológiai oldalról, mind pedig szakember-ellátottságunkat tekintve ahhoz, hogy innovatív, költséghatékony, korszerű és megbízható megoldásokat szállítsunk az orvosbiológiai kutatások, a labordiagnosztika, és a páciensek ön-monitorozása számára.

Szerte a világon arra törekszünk, hogy ügyfeleinkkel - kutatókkal, klinikusokkal, betegekkel együttműködve - a lehető legteljesebb mértékben elégítsük ki egyedi igényeiket. Van egy mondás, amely szerint nincs olyan laboratórium a világon, amelyben ne lenne legalább egy a termékeink közül.