Diabétesz

Accu_check

A Roche, mint a világ egyik vezető gyógyszervállalata több mint száz éve foglalkozik új, az egészséget szolgáló készítmények és eszközök feltalálásával, kifejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával.

A cég világelső az otthoni vércukormérők piacán. Folyamatos újításokkal és szabadalmakkal gazdagítja a mindenkori világszínvonalat képviselő termékeit, s emellett segíti a cukorbetegek komplex gondozását is.

Cégünk világszerte méltán elismerést szerzett ágazata, a Roche Diabétesz üzletág, mely a diabéteszesek számára nélkülözhetetlen vércukormérők, tesztcsíkok, ujjbegyszúrók, valamint inzulinpumpák fejlesztése és gyártása mellett fontosnak tartja, hogy hozzájáruljon a betegek javát szolgáló hasznos ismeretek széleskörű terjesztésével.

A Roche Diabétesz ágazata kiemelt fontosságot tulajdonít mind a betegoktatásnak, mind a megelőző szűrőprogramoknak. Több, elsősorban cukorbetegséggel kapcsolatos oktató programunk van, ezek bővítése, továbbfejlesztése folyamatosan zajlik. Állandó résztvevői és támogatói vagyunk a lakossági szűréseknek.

A Roche Diabétesz által forgalmazott Accu-Chek termékcsalád biztosítja, hogy a cukorbetegek élete egyszerű és kényelmes legyen.