Változások a véralvadás diagnosztikájában

A betegségek korai felismerését és nyomonkövetését szolgáló számos iparági újdonságra és innovatív alkalmazásra alapozva a Roche egy új, átfogó hemosztázis termékportfoliót fejleszt központi laboratóriumok számára. Az egyszerű önellenőrzéstől az orvosi rendelőben végzett szakellenőrzésen át, a kereskedelmi laboratóriumok által megkövetelt nagy hatékonysági mutatókig a Roche minden szempontot, de elsősorban partnerei aktuális és jövőbeni vizsgálati igényeit veszi figyelembe az önálló termékportfolió kifejlesztése során.

2011. október 4-én a Roche Diagnostics és a Diagnostica Stago bejelentette, hogy külön úton haladnak tovább a laboratóriumi hemosztázis termékek forgalmazásában.

2012. január 1-jétől 2014. december 31-ig (a még hatályban lévő szerződéseknek megfelelően) a szerződött STAGO készülékekhez a Roche továbbra is tud STAGO reagenseket, fogyóanyagokat és alkatrészeket biztosítani. Ezen átmeneti időszakot követően a Roche nem forgalmazza közvetlenül a STAGO termékeit.

A Roche 2015-től tervezi saját hemosztázis készülékeinek a bevezetését, valamint teljeskörű vizsgálati palettával történő forgalmazását. A készülékekkel és azok forgalmazásával kapcsolatos részletes tájékoztatást a későbbiekben adunk.

A Roche elkötelezett amellett, hogy a jövőben is teljesítse partnerei felé tett ígéreteit, kötelezettségeit és ugyanolyan minőségű szolgáltatást nyújtson, amelyet partnerei a Roche szolgáltatásaival, készülékeivel kapcsolatban már megszoktak.

Amennyiben a tájékoztatónk tartalmával kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük keresse dr. Veres Gabriella termékfelelős kollégánkat [tel.: +36 30 395 5679, e-mail:  mailto:gabriella.veres@roche.com].