A Roche jelenléte Magyarországon számokban 2019

Fordítsa meg a kártyákat és tudjon meg többet a Roche tevékenységének gazdasági hatásairól!

See all goals

35 éve a magyar betegek szolgálatában

Jobb esélyt, több betegnek, minél hamarabb

35 éve dolgozunk azért, hogy a Roche legújabb gyógyszerei eljuthassanak a magyar betegekhez. Az eltelt időszak során a cég Magyarországon 74 készítménnyel járult hozzá a betegek kezeléséhez.
A magyar betegekkel és az egészségügyben dolgozó partnerekkel együtt teszünk azért, hogy a Roche termékeivel, szolgáltatásaival csökkentsük a magyar és az európai egészségügyi eredmények közötti különbségeket.

Személyre szabott orvoslás

Mindannyian egyediek vagyunk

Mindannyian egyediek vagyunk. Számtalan dologban különbözünk embertársainktól, így betegségeinkben is. Ma mégis betegségeket, tüneteket, jobb esetben okokat kezelünk és nem egyedi betegeket. Ismereteink az ember és a bennünk zajló betegségek biológiájáról gazdagabb mint valaha, mégis a megszokott rutin és sémák uralják az egészségügyi ellátást 2020-ban. A személyre szabott egészségügyi ellátás (medicina) szakítani kíván ezzel a szemlélettől.

A Roche tevékenységének gazdasági hatása Magyarországon

Munkánkkal a magyar GDP 0,04%-át teremtettük meg 2019-ben

Arra törekszünk, hogy folyamatosan értéket teremtsünk partnereink számára, ezzel is támogatva a magyar egészségügy fenntarthatóságát. Tesszük ezt többek között a K+F tevékenységek iránti elkötelezettségünkkel, a folyamatos fejlődésünk biztosításával, munkahely teremtéssel. A bevételünk közel ¾ részét visszaforgattuk a magyar gazdaságba ezzel is segítve a fejlődését.

A Roche gyógyszeripari üzletága

A megfelelő gyógyszer a megfelelő betegnek a megfelelő időben

A Roche-nál világszerte betegek millióinak életét igyekszünk megváltoztatni gyógyszereinkkel. Hisszük, hogy termékeink jelentős gyógyászati értékükkel nem csupán a betegek és az orvosok javát szolgálják, hanem a kórházak és a finanszírozók számára is előnyösek hatékonysági, ill. egészséggazdasági szempontból.
A Roche elsősorban az onkológia, immunológia, hematológia, a központi idegrendszer megbetegedései, valamint egyes ritka betegségek kezelésére kínál gyógyszereket.

A Roche klinikai vizsgálatai

A Roche klinikai vizsgálatai Magyarországon

A Roche tradicionálisan onkológiai - az elmúlt években elsősorban immuno-onkológiai - klinikai vizsgálatokat folytat Magyarországon. Emellett a portfólióban növekvő arányban jelennek meg gasztroenterológiai, szemészeti, neurológiai és hematológiai fejlesztések is.
A vizsgálatoknak köszönhetően a magyar orvosok részeseivé válnak a szakterületükön folyó innovációnak, első kézből szereznek tapasztalatot a legmodernebb készítményekről és módszertani újításokról, összességében pedig növekszik a hazai orvostársadalom szakmai és tudományos felkészültsége, nemzetközi elismertsége.

PV HUB

A Roche Európai Gyógyszermellékhatás-jelentési Központja

A Roche három üzletága (gyógyszer, diagnosztika és diabétesz) mellett Magyarországon működik a vállalat nemzetközi szolgáltató központja is (RSS). A tevékenységi profil bővítéseként 2019 szeptemberében hazánkban új farmakovigilanciai központ is nyílt, mely 23 európai és 6 balkáni ország gyógyszerbiztonságáért felel. Tudományos munkatársaink feladata a klinikai vizsgálatokból és a valós gyógyszerfelhasználásból származó adatok rögzítése és elemzése, megteremtve ezzel a személyre szabott terápia alapjait.

A Roche diagnosztikai üzletága

Minden betegnek a neki megfelelő terápiát

A Roche diagnosztikai üzletágának legfontosabb feladata, hogy kiépítse, optimalizálja, karbantartsa és szervizelje az egészségügyi ellátórendszer, a tudományos kutatás és az oktatás területén működő in vitro laboratóriumi folyamatokat. Partnereink laboratóriumaiban naponta 43.000 vizsgálatot végeznek el Roche-megoldások alkalmazásával. Ez évente 16 millió vizsgálatot jelent. Az ország onkológiai ellátását támogató patológiai laboratóriumok 70%-a alkalmazza a Roche szövettani diagnosztikai megoldásait.

A Roche Diabétesz üzletága

A személyre szabott cukorbeteggondozás szolgálatában

A Diabétesz Üzletág úttörő a cukorbetegeket támogató technológiák és szolgáltatások terén már több, mint 40 éve. Az innováció iránti elkötelezettségünknek köszönhetően folyamatosan bővítjük a magas minőséget képviselő termékeink és szolgáltatásaink számát, és emellett közvetlenül segítjük a cukorbetegek komplex gondozását is. Célunk, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal továbbra is megbecsült, megbízható és hosszú távú partnere legyünk a magyar cukorbetegeknek.

Roche Szolgáltató Központ Budapest

Egy sokszínű vállalati közösség kiépítése

A Roche Szolgáltató (Európa) Kft. a Roche cégcsoport leányvállalataként 2006-ban alakult meg Budapesten. Belvárosi irodánkból globális támogatást és szakmai tanácsadást nyújtunk a Roche több mint 120 leányvállalata számára pénzügyi, beszerzési, emberi erőforrás és számítástechnikai területeken. Közel 950 elhivatott, szakmailag felkészült kollégánk kiváló technikai tudással és üzleti érzékkel járul hozzá nap mint nap a Roche sikeréhez.

Vállalati társadalmi felelősségvállalás

Együtt egy jobb jövőért!

Alapítványoknak, civil szervezeteknek nyújtunk pénzbeli támogatást olyan programokhoz, amelyek egészségügyi vagy tudományos vonatkozásúak, illetve amelyek célja a nélkülözők segítése. A közösségi és jótékonysági projektekben közvetlen anyagi támogatással, ismeretterjesztéssel és munkavállalóink közvetlen fizikai munkája révén vállalunk részt Magyarországon. A pénzügyi segítségen túl az évente megszervezett dolgozói önkéntes napunkkal is kifejezzük szociális érzékenységünket.

Fenntartható egészségügy

FutureProofing Healthcare - weboldal a fenntartható egészségügyért

Ha kíváncsi 30 európai ország – köztük Magyarország - egészségügyi adataira, ha szeretné tudni, hogy az egyes országok egészségügyi rendszerei hogyan igazodnak a lakosság egészségi állapotához, ha az emlőrák és a Sclerosis Multiplex szűrése, diagnosztizálása, a kezelés eredményessége fontos Önnek, akkor kattintson az alábbi linkre, ahol a Future Proofing HealthCare Platform segítségével összehasonlításokat, elemzéseket tud végezni több ezer adatpont és referencia segítségével!