Higgyünk abban, hogy meg tudunk gyógyulni! - videósorozat

Ismerje meg Linder Erzsébet, műugró történetét az emlőrákkal folytatott küzdelemről!

Az első sokk után megráztam magam, és mindent meg akartam tenni a gyógyulásomért.
1. rész

Videónkban Linder Erzsébet, műugró osztja meg velünk történetét az emlőrákkal folytatott küzdelemről és a felépülés után elért sportsikereiről.

Nagyon kemény, stresszes életem volt, amit ma is folytatnék, ha ez nem történik meg velem.
2. rész

Prof. Dr. Dank Magdolnával beszélgettünk arról, hogy a terápián túl mi mindent tehet még egy onkológiai beteg annak érdekében, hogy aktívan hozzájáruljon a kezelése sikerességéhez.

Kettőnknek kell megtenni mindent azért, hogy sikerüljön.
3. rész

Désfalvi Judit, onkopszichológust és Pataki Arankát, a Pink Bolero Egyesület képviselőjét kérdeztük a lelki egyensúly és a betegszervezetek által nyújtott támogatás szerepéről az onkológiai terápiában.

A saját életünkről van szó, magunknak kell dönteni róla.
4. rész
Minden nő számít! I Pink October - Hídséta 2018

Az "Egészség Hídja Összefogás az Egészségért, a Mellrák Ellen" Egyesület 2018-ban is megszervezte hagyományos rózsaszín Lánchídi sétáját, ezzel megnyitva a rózsaszín októbert, amely során országszerte és nemzetközileg is számos felvilágosító rendezvényt szerveznek különböző civil szervezetek.

Legyél tudatosabb! - A terhességi emlőrák a fotóművész lencséjén keresztül

Harmadik gyermekét szoptatta Zsuzsa, amikor megérezte a csomót a mellében. Mire megkapta a diagnózist az emlőrákról, 12 hetes hetes volt a negyedik gyermekével, Lizával. - Zsuzsa egyike annak a 18 édesanyának, aki a fotóművész kamerája elé állt az Egy élet, két csoda című fotókiállításon.

Published undefined

Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot. További felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

Letöltések

További történetek

Minden hír

please be aware that you are leaving this website.