Magyarországon 8-10.000 felnőttet érint a szklerózis multiplex (SM). Ha Ön is ebben a súlyos betegségben szenved, fontos lehet egy klinikai vizsgálatban való részvétel.

Segítse szebb jövőhöz azokat, akiknél primer progresszív szklerózis multiplexet (PPSM) vagy relapszáló szklerózis multiplexet (RSM) diagnosztizáltak, azáltal, hogy részt vesz a folyamatban lévő FENtrepid vagy FENHance-1 vizsgálatban. Mindkét klinikai vizsgálatban az SM egy egyedülálló terápiáját tesztelik annak meghatározására, hogy az milyen mértékben képes csökkenteni a szklerózis multiplex okozta fogyatékosságot, illetve mennyire képes lassítani a betegség előrehaladását.

A Roche elkötelezett az Ön kezelése iránt — közös erővel pozitív hatást gyakorolhatunk az PPSM és RSM betegek közösségére.

Ön is alkalmas lehet valamelyik vizsgálatban való részvételre, ha PPMS vagy RSM betegséget állapítottak meg Önnél.

Bővebb információt a vizsgálatokról (például a részvételi feltételekről, a vizsgálati helyszínekről és azok elérhetőségeiről) a következő linkeken talál, mely alapján megbeszélheti kezelőorvosával, hogy Önnek megfelelő lehet-e az egyik klinikai vizsgálatban való részvétel:

  • (protokollszám: GN41791): primer progresszív szklerózis multiplex-szel diagnosztizált betegeket fogadó klinikai vizsgálat.

  • (protokollszám: GN41851): relapszáló szklerózis multiplex-szel diagnosztizált betegeket fogadó klinikai vizsgálat.

A résztvevők számára a klinikai vizsgálathoz kapcsolódó kezelések, orvosi vizsgálatok, felmérések ingyenesek, és szükség esetén utazási támogatást is nyújthatunk.

A Roche elkötelezett a klinika bizonyítékokon alapuló terápiák fejlesztéséért. Az eddigi SM vizsgálatokban világszerte több ezer beteg vett részt, és az ezekből származó eredményekkel nagy mértékben hozzájárultak a betegség megismeréséhez és terápiájának fejlesztéséhez. Legyen Ön is részese a szebb jövőért való munkánknak!

A FENtrepid és a FENhance-1 klinikai vizsgálatokat az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) engedélyezte az Egészségügyi Tudományos Tanács Klinikai Farmakológiai Etikai Bizottság (ETT-KFEB) kedvező állásfoglalása alapján.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termék információk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal. Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és további felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!