A Roche gyógyszeripari üzletága

A Roche-nál világszerte betegek millióinak életét igyekszünk megváltoztatni gyógyszereinkkel. Hisszük, hogy termékeink jelentős gyógyászati értékükkel nem csupán a betegek és az orvosok javát szolgálják, hanem a kórházak és a finanszírozók számára is előnyösek hatékonysági, ill. egészséggazdasági szempontból.

A Roche elsősorban az onkológia, immunológia, hematológia, a központi idegrendszer megbetegedései, valamint egyes ritka betegségek kezelésére kínál gyógyszereket.

Az elmúlt években folyamatosan emelkedett azon terápiás területek száma, amelyek esetén Roche készítményeket használnak fel. Magyarország összes kórházában alkalmaznak valamilyen Roche-készítményt, különösen az onkológiai betegek gyógyításában kapnak fontos szerepet gyógyszereink.

A magyar betegek számára széles körben elérhetővé szeretnénk tenni a személyre szabott gyógyászatot, a FoundationOne program indulása óta csaknem háromszáz páciens számára biztosította a génszekvenáláson alapuló személyre szabott terápia lehetőségét.

Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot. További felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termék információk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal. Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és további felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

KapcsolatA Roche világszertelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeA Roche-rólTörténeteinkGyógyszerbiztonságLetölthető dokumentumokAdatvédelmi tájékoztatóJogi nyilatkozatMellékhatás bejelentése