A Roche gyógyszeripari üzletága

A Roche elsősorban az onkológia, immunológia, hematológia, a központi idegrendszer megbetegedései, valamint egyes ritka betegségek kezelésére kínál gyógyszereket.

Az elmúlt években folyamatosan emelkedett azon terápiás területek száma, amelyek esetén Roche készítményeket használnak fel. Magyarország összes kórházában alkalmaznak valamilyen Roche-készítményt, különösen az onkológiai betegek gyógyításában kapnak fontos szerepet gyógyszereink.

A magyar betegek számára széles körben elérhetővé szeretnénk tenni a személyre szabott gyógyászatot, a FoundationOne program indulása óta csaknem háromszáz páciens számára biztosította a génszekvenáláson alapuló személyre szabott terápia lehetőségét.

Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot. További felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

A Roche-nál világszerte betegek millióinak életét igyekszünk megváltoztatni gyógyszereinkkel. Hisszük, hogy termékeink jelentős gyógyászati értékükkel nem csupán a betegek és az orvosok javát szolgálják, hanem a kórházak és a finanszírozók számára is előnyösek hatékonysági, ill. egészséggazdasági szempontból.

please be aware that you are leaving this website.