A Roche Diagnosztika Üzletága

Új lehetőségeket nyitunk a betegségek megelőzésére, diagnosztizálására és nyomon követésére. A Roche Diagnosztika Üzletága világviszonylatban vezető pozíciót tölt be az in vitro diagnosztika (IVD) területén. Megoldásainkat kórházak, laboratóriumok, orvosok és betegek egyaránt használják. Segítségükkel az emberi szervezetből származó mintákból betegségek, genetikai mutációk diagnosztizálhatók, kiválasztható a megfelelő terápia, és ellenőrizhető a betegek kezelése.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termék információk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal. Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és további felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

KapcsolatA Roche világszertelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeA Roche-rólTörténeteinkGyógyszerbiztonságLetölthető dokumentumokAdatvédelmi tájékoztatóJogi nyilatkozatMellékhatás bejelentése