Folyamatban lévő klinikai vizsgálataink

A Roche a világ számos országában, köztük Magyarországon is, nagy számban végez klinikai vizsgálatokat, többféle betegségre keresve a hatásos kezelési lehetőségeket. Vizsgálataink minden nagyobb intézményben és kórházban elérhetőek, melyeket a legnevesebb hazai szakemberekkel, elkötelezett és képzett vizsgálóorvosokkal és vizsgálói személyzettel együttműködve, gondosan kiválasztott vizsgálóhelyeken végzünk. Célunk, hogy a lehető legkorábban megteremtsük a lehetőséget betegeink számára, hogy a legmodernebb innovatív terápia segítse a gyógyulásukat.

A Roche betegeket fogadó vagy beteg beválasztás szempontjából már lezárult, de futó hazai klinikai vizsgálatairól ide kattintva tájékozódhat.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termék információk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal. Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és további felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

KapcsolatA Roche világszertelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeA Roche-rólTörténeteinkGyógyszerbiztonságLetölthető dokumentumokAdatvédelmi tájékoztatóJogi nyilatkozatMellékhatás bejelentése