A Roche mélyen elkötelezett a gyógyítás terén, így folyamatosan, nagy erőkkel új gyógyszerek, innovatív terápiás és megelőzési lehetőségek fejlesztésén munkálkodunk. Cégünk tradicionálisan onkológiai - az elmúlt években elsősorban immuno-onkológiai klinikai vizsgálatokat folytat Magyarországon, olyan indikációkban mint például az emlőrák és tüdőrák. Emellett a portfólióban növekvő arányban jelennek meg szemészeti, neurológiai, hematológiai, gasztroenterológiai immunológiai és úgynevezett  ritka betegségek terápiáinak fejlesztése is.

Ezen a linken angol nyelven kereshet azokra a terápiás területekre és indikációkra, melyekben a Roche klinikai vizsgálatokat végez. Ezek közül csak bizonyos betegségek esetében van folyamatban vizsgálat Magyarországon is. A Roche betegeket fogadó vagy beteg beválasztás szempontjából már lezárult, de futó hazai klinikai vizsgálatairól ide kattintva tájékozódhat magyar nyelven.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termék információk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal. Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és további felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!