A Roche Pharma üzletága

 

gyogyszereink

 

A Roche-nál világszerte betegek millióinak életét igyekszünk megváltoztatni gyógyszereinkkel. Hisszük, hogy termékeink jelentős gyógyászati értékükkel nem csupán a betegek és az orvosok javát szolgálják, hanem a kórházak és a finanszírozók számára is előnyösek hatékonysági, ill. egészséggazdasági szempontból.

A betegekre fókuszálunk

Tevékenységünk középpontjában a betegek állnak. 2017-ben mintegy 137 millió ember részesült kezelésben valamelyik termékünkkel, ill. 30 gyógyszerünk szerepelt a WHO alapvető gyógyszereket tartalmazó listáján.

A biotechnológia erejére építünk

Valljuk, hogy a modern biológiai tudományokban rendkívüli lehetőségek rejlenek. Erősségünk a biotechnológiai kutatás, fejlesztés és gyártás, így vállalatunknál ideálisak a feltételek ahhoz, hogy a legújabb sejtbiológiai ismeretekből új gyógyszerek és tesztek szülessenek. A Roche a világ legnagyobb biotechnológiai cége -
72 készítményünk áll jelenleg fejlesztés alatt (2017-ben).

A kielégítetlen orvosi igényekre koncentrálunk

A rákgyógyszerek tekintetében világszinten vezető vállalatként a Roche nevéhez számos különböző daganatos betegség kezelésében alkalmazott gyógyszer kifejlesztése fűződik, ilyen az emlő-, tüdő-, vastagbél-, vér-, gyomor-, petefészek- és bőrrák.

Célunk segíteni a betegeknek, hogy hosszabb és jobb életet élhessenek. Magyarországon jelenleg több mint 100 ezer ember él daganatos betegséggel. 2017-ben közel 6 800 magyar páciens részesült onkológiai kezelésben a Roche daganatellenes készítményeivel, de cégünk emellett más területeken is fontos gyógyszerekkel segíti a magyar betegeket és orvosokat, így pl. a sclerosis multiplex, a rheumatoid arthritis, a virológia és a fertőző betegségek, pl. a hepatitisz C terén.

 

 

 


Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot. További felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!