A Roche budapesti szolgáltató központja

 

Roche SSC


A Roche Szolgáltató (Európa) Kft. küldetése, hogy kivételes értéket biztosítsunk partnereinknek, lehetővé téve számukra, hogy betegközpontú tevékenységekre összpontosítsanak. Az által, hogy túllépünk a hagyományos szolgáltatóközponti szervezeten, vezető szerepet töltünk be szektorunkban.

 

Cégünk több mint 1600 munkavállalója az egész EMEA (Europe, Middle-East, Africa) régióban  - 50 ezer Roche munkatársnak, több mint 60 országban - nyújt teljeskörű támogatást és tanácsadást pénzügyi, beszerzési, HR és IT területeken.

Kollégáink körében 31 különböző nemzetiség képviselteti magát, vezetőink 65 százaléka nő. 2020 nyarán költöztünk be új, modern irodánkba, melynek tervezésében mintegy 60 kollégánk vett részt, képviselve a teljes szervezet igényeit. Ezáltal egy valóban testreszabott és otthonos környezetben végezhetjük munkánkat.

Elkötelezett és lelkes csapatunk egy közös célért dolgozik: hogy ugyanolyan magas szintű szolgáltatást nyújtsunk partnereinknek, mint ők a betegeknek. Ha valaki a régióban  kórházba megy vagy megméri a vércukorszintjét, mi ott dolgozunk a háttérben. Szeretnénk, ha kollégáink éreznék, ahogy munkájuk hozzájárul a Roche célkitűzéséhez: a páciensek életének megváltoztatásához. Ezzel az értékrenddel mindennapi feladataink még nagyobb jelentőséget kapnak.

Cégünk identitását átjárja a svájci kultúra. ‘Integritás’, ‘bátorság’ és ‘szenvedély’ a Roche legfőbb értékei - emellett az emberközpontúságot, az innovációt és az őszinteséget is rendkívül fontosnak tartjuk.

Hiszünk abban, hogy teljesítményünk központjában munkatársaink állnak. Cégvezetésünk kivételesen emberközpontú és barátságos, amelynek eredménye egy erős, elfogadó vállalati kultúra. Többek között ennek is köszönhető, hogy kollégáink elégedettsége és elkötelezettsége kiemelten magas.

A folyamatos fejlesztéseknek, valamint az egyre növekvő végfelhasználói szolgáltatásoknak köszönhetően munkaköreink egyre összetettebbé és felelősségteljesebbé válnak, több fejlődési lehetőséget kínálva kollégáink számára. Mint a szektor kiemelt szereplője, szeretnénk megmutatni, hogy lehetséges 10-20 évig kihívást jelentő, összetett feladatokat végezni, emellett pedig folyamatosan fejlődni.

Kiemelkedően rugalmas munkavégzési lehetőségeket kínálunk - az otthonról végzett munka mindennaposnak számít, a feltételeket pedig mindenki a saját vezetőjével egyeztetve alakíthatja ki magának. A már jelenleg is rendkívül flexibilis rendszerünket tervezzük a jövőben úgy továbbfejleszteni, hogy azok is csatlakozhassanak hozzánk, akik nem szeretnének vagy nem tudnak Budapestre költözni.