A Roche-ról dióhéjban

125 éves történelmünk során a világ egyik legnagyobb biotechnológiai vállalatává nőttük ki magunkat, emellet a főbb betegségterületeken az in vitro diagnosztika vezető szolgáltatójává és az innovatív megoldások globális beszállítójává váltunk. Elkötelezettségünk embereink, partnereink, és – ami a legfontosabb – pácienseink iránt továbbra is ugyanolyan erős, mint utazásunk első napján.
Napjainkban, amikor a vállalatok megszűnése és egybeolvadása szinte mindennapos, örömmel tölt el minket, hogy immár több mint 35 éve a magyar egészségügyet szolgálhatjuk. A Roche (Magyarország) Kft. a svájci, családi tulajdonban lévő Roche-csoport tagja, amelynek kutatásait immár több mint 100 éve az egészség javításának célja vezérli.

Nekünk, akik a Roche-nál dolgozunk, a Roche nem pusztán egy munkahely. Mindennapi feladatot jelent arra, hogy megőrizzük hitelességünket, vállalkozó szellemű gondolkodásmódunkat, és elkötelezetten törekedjünk arra, hogy egyre jobb gyógyszereket és diagnosztikai eszközöket fejlesszünk ki. Szándékaink szerint a három érték, a Tisztesség, a Vállalkozó szellem és az Elhivatottság irányítja egyéni, és vállalatunkat érintő döntéseinket és tetteinket. Ezek nem üres frázisok: e három alapérték meghatározó mindannyiunk számára, akik a világ több mint 150 országában a Roche-nál dolgozunk

Fritz Hoffmann-La Roche mindössze 28 éves volt, amikorhogy megvalósítsa az akkoriban igen ambiciózusnak vélt tervét: egységes dózisú és kiszámítható hatású gyógyszerek készítését és nemzetközi értékesítését. A kezdeti kudarcok és csődveszély ellenére szilárdan kitartott elképzelései mellett. Vállalkozását hamarosan bővítette, és már a 19. század vége előtt a Svájcon kívüli piacokon is megjelentek termékei.

A Roche története

Az új technológiákra és szemléletmódokra mindig is nyitott vállalatként a Roche a kezdetektől fogva olyan újításokkal állt elő, melyek mérföldköveket jelentettek az orvoslás történetében. Csupán két példa erre a C-vitamin ipari szintű előállítása, és a benzodiazepinek felfedezése.

Az, hogy a cég befektetett a bázeli (Svájc) és nutley-i (USA) független kutatóintézetekbe, nem csupán a világ néhány legkiválóbb biomedicina-tudósát segítette a Nobel-díj elnyeréséhez, de a rákgyógyszerek teljesen új csoportjainak felfedezését is megalapozta. Az 1980-as években vezettük be a világ első, biotechnológiával előállított interferon rákgyógyszerét; újabban pedig sok beteg számára a Roche és partnerei által kifejlesztett monoklonális antitesteknek köszönhetően vált eredményesebbé a daganatos betegségek kezelése. Manapság, amikor sok cég a diverzifikáció mellett dönt, nálunk még mindig az innovációé a főszerep tevékenységünk két fő ágában, a és aterületén egyaránt.

Nekünk, akik a Roche-nál dolgozunk, kettős feladatunk van: nap mint nap biztosítjuk az emberek életminőségét javító gyógyászati megoldásokat, miközben folyamatosan a jövő innovációin is dolgozunk.

Meggyőződésünk szerint figyelembe kell venni az egyes országok egészségügyi és gazdasági adottságait ahhoz, hogy fenntartható legyen a fejlődés a megelőzésben és a gyógyításban, ezért a helyi egészségügyi vezetéssel együttműködésben a helyi igényekhez igazodva helyi megoldásokat keresünk.

Célunk, hogy termékeink minden rászoruló magyar ember számára elérhetőek legyenek, és gyógyulásukat szolgálják.

Tudjon meg többet!

Karrier

További történetek

Minden hír

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termék információk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal. Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és további felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

KapcsolatA Roche világszertelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeA Roche-rólTörténeteinkGyógyszerbiztonságLetölthető dokumentumokAdatvédelmi tájékoztatóJogi nyilatkozatMellékhatás bejelentése