Üzletmenet

A Roche sikere a felépítésében gyökerezik – a tudomány vezérli, és innovációra tervezték. Támogatjuk a tudományos megközelítések sokféleségét, és utat nyitunk az innovatív ötleteknek. Ezt kombinálva a Roche Pharma és a Roche Diagnosztika képességeinek zökkenőmentes integrációjával, egyedülálló helyzetben vagyunk ahhoz, hogy orvosi áttöréseket érjünk el a betegek és a társadalom számára.

Tudjon meg többet!

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termék információk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal. Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és további felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

KapcsolatA Roche világszertelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeA Roche-rólTörténeteinkGyógyszerbiztonságLetölthető dokumentumokAdatvédelmi tájékoztatóJogi nyilatkozatMellékhatás bejelentése