Klinikai vizsgálatok

A Roche Magyarország klinikai gyógyszerfejlesztéssel foglakozó munkatársai elhivatottak, hogy a globálisan szervezett vizsgálatokba bekapcsolódva minél korszerűbb megoldásokat találjanak a betegségek kezelésére, illetve megelőzésére, jelentősen javítva ezzel az emberek életminőségét, egészségét. A klinikai gyógyszerkutatás során a legújabb fejlesztési módszereket és technológiai vívmányokat használjuk fel a legmodernebb és leghatékonyabb gyógyszerek előállításához.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termék információk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal. Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és további felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

KapcsolatA Roche világszertelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeA Roche-rólTörténeteinkGyógyszerbiztonságLetölthető dokumentumokAdatvédelmi tájékoztatóJogi nyilatkozatMellékhatás bejelentése