Központi labordiagnosztika

A laboratóriumokat tervezésük észszerűsítésével, valamint berendezéseik és folyamataik egyszerűsítésével lehet felkészíteni a jövőre. A klinikai kémia és az immunkémia integrálásában már úttörő szerepet játszottunk, megteremtve a „szérum-munkaterület” koncepcióját. A legfontosabb lépés az alaplaboratórium bővítése, a platformok szélesebb körét konszolidálva és integrálva, amelyek más diagnosztikai szakterületeket, például molekuláris diagnosztikát és betegágy melletti (point-of-care (POC)) vizsgálatokat is lefednek. Egyetlen automatizált rendszeren belül tesszük elérhetővé a vizsgálatok széles skáláját, amelyek az élet kritikus kihívásaira adnak választ az egészségügyi ellátásban.  

A központi labordiagnosztika területén kínált megoldásaink:

  • A Roche lehetővé teszi a laboratóriumi folyamatok személyre szabását és szabványosítását. Segít a konzisztens eredmények gyors elérésében a cobas® analizátorok teljes platformján. A Roche széleskörű és folyamatosan bővülő klinikai kémiai, valamint immunkémiai vizsgálati menüt kínál, hogy a betegek most és a jövőben is a leghatékonyabb segítséget kaphassák.

  •  Egyre nagyobb a nyomás az egészségügyön, hogy kevesebb erőforrással, költségvetéssel, személyzettel és idővel érjen el több eredményt. Míg mások az egészségügyi kihívásokat informatikai megoldásokkal próbálják megoldani, a Roche a technológiára helyezi az egészségügyi gondolkodás hangsúlyát. A speciális megoldásokból álló, a betegek életére közvetlen hatást gyakorló Roche Digitális Diagnosztika ötvözi az innovatív technológiát, az adatelemzést és a mély egészségügyi szakértelmet. Ezáltal hasznos felismeréseket hoz létre a jelentős jövőbeni eredmények érdekében.

  •  Az elvárt minőséget és megbízhatóságot nyújtó laboratóriumi automatizálási megoldásaink  a kis, közepes és nagy volumenű laboratóriumok igényei szerint testre szabhatók, legyen szó virtuális, különálló vagy összekötött automatákról. 

  • A skála a könnyen kezelhető, kis volumenű professzionális alvadáselemző készülékektől a közepes és nagy volumenű koagulációs laboratóriumok nagy hatékonyságú követelményeinek megfelelő rendszerekig terjed.

  • A bevált Combur-Test® tesztcsíkok és a Roche automatizálás kombinálásával személyre szabott vizeletvizsgálati megoldásokat kínálunk orvosi rendelőknek, kórházi betegágy melletti (point-of-care) diagnosztikai pontoknak és központi laboratóriumoknak.

A teljesen integrált laboratóriumban minden egyes komponenst úgy alakítottunk ki, hogy egyként működjön együtt. Ez érzékelhetően bővíti a diagnosztikai szolgáltatások hatékonyságát, hatókörét és minőségét.

A vizsgálatok szélesebb körét kínáló konszolidált laboratóriumi rendszer rengeteg diagnosztikai adatot tud generálni. Ezek holisztikus, pontos és precíz diagnózisok felállításához segítik hozzá az orvosokat, akik ezáltal gyorsabban tudják a megfelelő prevenciós és kezelési megoldásokat kiválasztani a betegeknek.

A fenntartható egészségügyi ellátás jövője a diagnosztikától függ. A Roche révén az egészségügyi intézmények gyors válaszokat adhatnak a betegek legégetőbb kérdéseire, és pénzt takaríthatnak meg anélkül, hogy veszélyeztetnék a környezeti hatásokkal kapcsolatos célkitűzéseiket. Az integrált laborról alkotott víziónk olyan eszközöket biztosít a laboratóriumoknak, amelyekkel a jövő kihívásaira válaszolhatnak azáltal, hogy már ma egyszerűbbé, költséghatékonyabbá és lényeglátóbbá teszik a vizsgálatokat.

 

Az oldalon szereplő termékek professzionális, kizárólag kórházi, illetve laboratóriumi felhasználásra készültek, az ezekkel kapcsolatban elérhető információk egészségügyi szakembereknek szólnak. Az oldalon felsorolt termékek besorolása: labordiagnosztikai eszközök.

Kapcsolat

Tudjon meg többet!

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termék információk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal. Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és további felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

KapcsolatA Roche világszertelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeA Roche-rólTörténeteinkGyógyszerbiztonságLetölthető dokumentumokAdatvédelmi tájékoztatóJogi nyilatkozatMellékhatás bejelentése