cobas b 123

Vérgáz-analizátor

  • Az egyedi igényekhez alkalmazkodó, rugalmas konfiguráció

  • Karbantartásmentes cartridge-os technológia

  • Továbbfejlesztett alvadékbiztonság

  • Bilirubinmérés lehetősége az újszülöttek gondozásában, „kevés mintából óriási előnyök”

  • Laktátmérés lehetősége, hogy a helyes döntés időben meghozható legyen

  • Teljeskörű minőségbiztosítás, teljes kompatibilitás a kórházi és laborinformatikai rendszerekkel

Az oldalon szereplő termékek professzionális, kizárólag kórházi, illetve laboratóriumi felhasználásra készültek, az ezekkel kapcsolatban elérhető információk egészségügyi szakembereknek szólnak. A cobas b 123 besorolása: labordiagnosztikai eszköz.

Discover more

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termék információk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal. Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és további felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

KapcsolatA Roche világszertelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeA Roche-rólTörténeteinkGyógyszerbiztonságLetölthető dokumentumokAdatvédelmi tájékoztatóJogi nyilatkozatMellékhatás bejelentése