Integrált, összekötött laboratóriumok: a laboratóriumi vizsgálatok új korszaka

Víziónk, hogy a laboratóriumokat felkészítsük a jövőre tervezésük ésszerűsítésével, valamint a berendezéseik és folyamataik egyszerűsítésével. A klinikai kémia és az immunkémia integrálásában már úttörő szerepet játszottunk, megteremtve a "szérum-munkaterület" koncepcióját. A legfontosabb lépés az alaplaboratórium bővítése, konszolidálva és integrálva a platformok szélesebb körét, amelyek más diagnosztikai szakterületeket, például a molekuláris diagnosztikát és a point-of-care vizsgálatokat is lefednek. Egyszerűen szólva, egyetlen automatizált rendszeren belül lehetővé tesszük a vizsgálatok széles skáláját, amelyek az élet kritikus kihívásaira adnak választ az egészségügyi ellátásban.  

A központi labordiagnosztika területén kínált megoldásaink:

  • Klinikai kémia és immunkémia: A Roche lehetővé teszi a laboratóriumi folyamatok személyre szabását és szabványosítását, és segít Önnek abban, hogy a cobas® analizátorok teljes cobas® platformján gyorsan konzisztens eredményeket érjen el. A Roche széleskörű és bővülő klinikai kémiai és immunkémiai vizsgálati menüt kínál, hogy Ön most és a jövőben is segíthessen a betegeknek.
  • Digitális diagnosztika: Az egészségügyben egyre nagyobb a nyomás, hogy kevesebb erőforrással és költségvetéssel, valamint személyzettel és idővel is többet érjünk el. Míg egyesek az egészségügyi kihívásokat informatikai megoldásokkal próbálják megoldani, a Roche az egészségügyi gondolkodás hangsúlyát a technológiára helyezi. Ezt nevezzük Roche Digitális Diagnosztikának. Ez a speciális megoldásokból álló, a betegek életére közvetlen hatást gyakorló csomag az innovatív technológiát, az adatelemzést és a mély egészségügyi szakértelmet ötvözi, hogy hasznos felismeréseket hozzon létre a jelentőséggel bíró eredmények érdekében. 
  • Laboratórium automatizáció: A laboratóriumi automatizálási megoldásaink az Ön által elvárt minőséget és megbízhatóságot nyújtják a kis, közepes és nagy volumenű laboratóriumok által igényelt személyre szabhatósággal, legyen szó virtuális, különálló vagy összekötött automatákról. 
  • Vérzésvizsgálati portfólió:  A könnyen kezelhető, kis volumenű professzionális 
    alvadáselemző készülékektől, a közepes és nagy volumenű koagulációs laboratóriumok nagy hatékonyságú követelményeinek megfelelő rendszerekig.
  • Vizeletdiagnosztika: A bevált Combur-Test® tesztcsíkok és a Roche automatizálás kombinálásával személyre szabott vizeletvizsgálati megoldásokat kínálunk orvosi rendelők, kórházi point-of-care és központi laboratóriumok számára.

A teljesen integrált laboratóriumban minden egyes komponenst úgy alakítottunk ki, hogy egyként működjön együtt, és ezáltal jelentősen bővítse a diagnosztikai szolgáltatások hatékonyságát, hatókörét és minőségét.

A vizsgálatok szélesebb körét kínáló konszolidált laboratóriumi rendszer rengeteg diagnosztikai adatot tud generálni, lehetővé téve az orvosok számára, hogy holisztikus, pontos és precíz diagnózist, valamint megelőzési és kezelési megoldásokat nyújtsanak a betegeknek - mindezt gyorsabban.

A fenntartható egészségügyi ellátás jövője a diagnosztikától függ. Támogatjuk Önt, hogy gyors válaszokat adhasson a betegek legégetőbb kérdéseire, és pénzt takarítson meg anélkül, hogy veszélyeztetné a környezeti hatásokkal kapcsolatos célkitűzéseit. Az integrált laborról alkotott víziónk a laboratóriumoknak olyan eszközöket biztosít, amelyekkel a jövő kihívásaira válaszolhatnak azáltal, hogy már ma egyszerűbbé, költséghatékonyabbá és lényeglátóbbá teszik a vizsgálatokat.

 

Az oldalon szereplő termékek kizárólag kórházi, illetve laboratóriumi, ún. professzionális felhasználásra készültek, az ezekkel kapcsolatban elérhető információk egészségügyi szakemberek részére szólnak. Az oldalon felsorolt termékek besorolása: labordiagnosztikai eszközök.