LightCycler® PRO rendszer

A Roche qPCR portfólió evolúciójának következő lépése, mely megkönnyíti az utat a kutatástól a klinikai diagnosztikáig.

Ismerje meg a Roche valós idejű PCR portfóliójának legújabb tagját

Egy qPCR rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy pontosságot és rugalmasságot biztosítson a kutatási és klinikai diagnosztikai laboratóriumoknak.

A LightCycler® 4801 rendszer robusztusságára és bevált technológiájára alapozva a LightCycler® PRO számos innovációt ötvöz a Roche-tól megszokott gyártási minőségben. A készülék így pontos valós idejű PCR eredményeket biztosít, miközben rugalmas megoldásokat kínál a munkafolyamat tervezése és kivitelezése során, jobb felhasználói élményt nyújtva laboratóriuma számára.

LightCycler® PRO rendszer brossúraLightCycler® PRO ügyfélprezentáció

Pontosság

Rugalmasság

Javított felhasználói élmény

Fedezze fel a legújabb qPCR analizátorunkat, mely hozzásegíti laboratóriuma kutatási és klinikai diagnosztikai céljainak eléréséhez

Az egyenletes gerjesztés, a perem hatás (edge effect) megelőzése, az egyidejű adatrögzítés, valamint a rugalmasan alakítható festékválaszték és detektálási formátumok érdekében.

Amely növeli az időegységen belüli áteresztőképességet, és lehetővé teszi több teszt egyidejű futtatását.

A változó áteresztőképesség érdekében.

A pontos hőmérséklet-szabályozás és fokozott érzékenység érdekében.

Melynek segítségével a megbízható és reprodukálható adatelemzés, az adatok egyszerű importálása/exportálása, a LIS-kapcsolódás és a távoli hozzáférés egyszerűbb, mint valaha.

Mely javítja a felhasználói interakciót, és könnyű hozzáférést biztosít a munkafolyamatokhoz és az adatkezelési lehetőségekhez.

 • A szabadalmaztatott ”Vapor Chamber Mount®” kialakítás pontos hőmérséklet-szabályozást és fokozott érzékenységet biztosít.

 • Optikai modul kialakítása az egyenletes gerjesztés, a perem hatás (edge effect) megelőzése, az egyidejű adatrögzítés, valamint a rugalmasan alakítható festékválaszték és detektálási formátumok érdekében.

 • Az új 7-csatornás multiplexelés növeli az időegységen belüli áteresztőképességet, és lehetővé teszi több teszt egyidejű futtatását.

 • A cserélhető 96 vagy 384 lyukú lemezekkel ellátott fűtőblokk változó áteresztőképességű lehetőségeket kínál a laboratórium egyedi igényeihez mérve.


 • A nagy, 40 cm-es érintőképernyő javítja a felhasználói interakciót, és direkt hozzáférést biztosít a munkafolyamatokhoz és az adatkezelési lehetőségekhez.

 • Az új szoftver segítségével a megbízható és reprodukálható adatelemzés, az adatok egyszerű importálása/exportálása, a LIS-kapcsolódás és a távoli hozzáférés egyszerűbb, mint valaha.


A továbbfejlesztett algoritmusok a megbízható adatszolgáltatás jegyében

Az új LightCycler® PRO szoftverének alapja a LightCycler® készülékek algoritmusainak optimalizált változata a funkcionalitás, a teljesítmény és a pontos adatelemzés javítását célozva.2

Ilyen fejlesztések többek között:

 • Az új, LightMix® moduláris tesztekkel való használatra optimalizált adaptív algoritmus javítja a színkompenzációt a 7 csatorna között, ezáltal elkerülve a csatornák közötti ”crosstalk” jelenséget és pontatlan eredményeket.

 • Frissített deriváló algoritmus-modul, amely automatikusan meghatározza a Cq-értéket a PCR-futás adataiból az eredményekből levezetett végkövetkeztetések megbízhatóságának növelése érdekében.

Növelje laboratóriuma vizsgálati kapacitását

A TIB Molbiol átfogó vizsgálati palettát kínál mind kutatási, mind klinikai diagnosztikai célokra3,4, beleértve a LightMix® Modular Assay Kit-eket, melyeket a LightCycler® PRO rendszerrel való használatra optimalizáltak, biztosítva a felhasználóbarát működést és kényelmet anélkül, hogy az eredmények minősége, megbízhatósága vagy reprodukálhatósága sérülne.


A TIB Molbiol LightMix® moduláris próbák több mint 25 betegséget fednek le
 1. Kizárólag kutatási célokra. Nem használható diagnosztikai eljárásokban.

 2. A Roche-nál tárolt adatok. V&V jelentés: DH-02714.04-500B.

 3. Egyes próbák csak a TIB Molbiol vagy a Roche révén állnak rendelkezésre.

 4. A vizsgálatok elérhetősége országonként eltérő. További információért forduljon a helyi képviselethez.

Tudjon meg többet

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termék információk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal. Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és további felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

KapcsolatA Roche világszertelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeA Roche-rólTörténeteinkGyógyszerbiztonságLetölthető dokumentumokAdatvédelmi tájékoztatóJogi nyilatkozatMellékhatás bejelentése