Már 2000 munkatárs dolgozik a Roche budapesti szolgáltató központjában

Olvassa el angolulA Roche Services & Solutions (RSS) szolgáltató központot 2006-ban alapította Budapesten a Roche, a világ egyik legnagyobb biotechnológiai vállalata, s azóta folyamatosan növelte dolgozói létszámát. Az elmúlt években mind a központ szolgáltatásainak bővítése, mind a kollégák számának növelése felgyorsult, így 2022 végére beléphetett a 2'000-dik munkatárs.

Ez jelentős eredmény a budapesti cég életében, amely így a Roche legnagyobb szolgáltató központjává vált. A központ 152 Roche leányvállalat innovatív egészségügyi munkáját támogatja az EMEA régió 58 országában. A cég 2'000 munkatársa szabadon döntheti el, hogy a vállalat új, modern, 6 emeletes, Véső utcai irodaházából vagy otthonról kíván dolgozni, esetleg távmunka szerződéssel csak havonta egyszer jár be,  amennyiben Budapesttől távolabb lakik. 

2020 óta a vállalat több mint 800 magasan képzett, angolul beszélő kollégát vett fel meglévő (pénzügyi, HR, IT) vagy olyan új területekre, amelyek teljesen új szolgáltatásokatképviselnek a korábbi évtizedekben megszokott szolgáltató központokhoz képest. A szolgáltató központok iparága mára jelentősen átalakult: a korábbi tranzakciós folyamatokat end-to-end megoldások és szolgáltatások váltották fel. A vállalatunk által kínált új üzleti terület például a Globális Digitális Központ, amely branding, közösségi média és kiadványszerkesztési szolgáltatásokkal támogatja a Roche leányvállalatokat, míg a Szabályozási részleg az engedélyeztetési folyamatokban vállal kulcsszerepet. Nem ritka ma már, hogy grafikus, orvosi szövegíró, szabályozási vagy compliance szakemberek, esetleg agilis trénerek csatlakoznak a pénzügyi, IT, HR munkatársakkal közös megbeszélésekhez és együtt dolgoznak globális projekteken.

Ez már egy más szolgáltató központ, mint amit 16 éve elindítottunk. Nemcsak azért, mert a 2'000 munkatársunkkal többféle  szolgáltatást nyújtunk hagyományos és új területeken is, hanem mára a helyi szolgáltató iparág meghatározó szereplője, valamint a legkiválóbb tehetségek vonzó munkahelye lettünk. Ami viszont ugyanaz maradt, az az, hogy továbbra is kivételes értéket nyújtunk a partnereinknek. Szintén változatlan a kultúránk, amely a vélemények meghallgatására, a tiszteletre és a diverzitásra épül. És természetesen arra, hogy elkötelezetten támogatjuk kollégáink gyógyító munkáját,” mondta Martin Kikstein, az Roche Services & Solutions (RSS) EMEA ügyvezető igazgatója.  

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termék információk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal. Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és további felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

KapcsolatA Roche világszertelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeA Roche-rólTörténeteinkGyógyszerbiztonságLetölthető dokumentumokAdatvédelmi tájékoztatóJogi nyilatkozatMellékhatás bejelentése