Együttműködés a betegút javítása érdekében

Küldetésünk nem kevesebb, mint minden rákos beteg életének javítása. Ennek érdekében innovatív patológiai laboratóriumi műszereket, citológiai és szövetalapú klinikai vizsgálatokat és szoftvermegoldásokat fejlesztünk, amelyek világszerte segítik a patológusok mindennapi munkáját.

A Roche Tissue Diagnostics a rák megelőzését és diagnosztizálását segítő patológiai laboratóriumok számára készült megoldások egyik globális vezető vállalata. Integrált patológiai műszerekkel, klinikailag jelentős vizsgálatokkal és olyan eszközökkel alakítjuk a személyre szabott egészségügyi ellátás jövőjét, amelyek növelik a diagnosztikai biztonságot és optimalizálják a vizsgálatok  klinikai relevanciáját. Kollégáinkkal és partnereinkkel együtt továbbá olyan prediktív vizsgálatokat is fejlesztünk és forgalmazunk, amelyek lehetővé teszik a patológusok és onkológusok számára a minél hatékonyabb, személyre szabott terápiák alkalmazását.

Innovatív patológiai diagnosztikai eszközök

Portfóliónk precíz citológiai és szövetalapú eredményeket kínál, így a patológusok és az onkológusok magabiztos klinikai kezelési döntéseket hozhatnak. Szövettani berendezéseink között megtalálható a új generációs automatizált H&E tárgylemezfestő, továbbá speciális festésekre szolgáló automata, valamint a Benchmark immunhisztokémiai (IHC) és in situ hibridizációs (ISH) festőplatform család is. Ezen túlmenően rendkívül érzékeny detektáló kitek, primer antitestek, hibridizációs próbák, valamint magas klinikai relevanciával bíró esszék alkotják a patológiai portfólió alapját.

A Roche Digitál Patológiai megoldása egyesíti az innovatív hardvert és szoftvert, beleértve az uPath képelemző döntéstámogató algoritmuscsomagot, együttműködésben a Roche teljes diagnosztikai portfóliójával a teljes laboratóriumi munkafolyamatot lefedő integratív megoldás érdekében. A Roche hatékony digitális patológiai megoldásokat kínál, amelyek jobb, személyre szabottabb egészségügyi ellátást tesznek lehetővé – most és az elkövetkező években egyaránt.

Patológiai festőautomaták diagnosztikához

Digitál patológiai megoldások

Kutatási megoldások


Az oldalon szereplő termékek kizárólag kórházi, illetve laboratóriumi, ún. professzionális felhasználásra készültek, az ezekkel kapcsolatban elérhető információk egészségügyi szakemberek részére szólnak. Az oldalon felsorolt termékek besorolása: labordiagnosztikai eszközök.