eLabDoc a Roche-tól

Az eLabDoc egy digitális könyvtár, ahol minden technikai információt megtalál a Roche rendszerekkel, tesztekkel és termékekkel kapcsolatban. Az eLabDoc-on keresztül Ön bármikor elérheti többek között a Roche Diagnosztika termékeinek magyar nyelvű leírását és biztonsági adatlapját, továbbá angol nyelvű gyártói megfelelőségi nyilatkozatát és CofA dokumentumát.

Az eLabDoc a navify Portálon keresztül elérhető szolgáltatásunk. Ha Ön a Roche partnere, és még nincs navify Portal hozzáférése, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ae-mail címen, vagy érdeklődjön Roche kapcsolattartójánál.

Könnyedén megtalálhat Önnek fontos, technikai jellegű termékinformációkat.

Az okos kereső segítségével kereshet termék- vagy teszt elnevezés, katalógusszám, lot szám, dokumentumnév vagy kulcsszó alapján is.

Naprakész maradhat, hiszen a rendszer személyre szabottan jelzi Önnek az egyes termékekhez tartozó dokumentumok frissítéseit.

Megjelölheti a laboratóriumában használt készülékeket vagy teszteket és elmentheti őket a kedvencek közé.

Automatikus értesítéseket kaphat a termékbiztonsággal kapcsolatos témákban és a termékeket érintő változásokkal kapcsolatban.

A dokumentumokat bármikor elérheti és le is töltheti az eLabDoc-ról.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termék információk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal. Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és további felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

KapcsolatA Roche világszertelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeA Roche-rólTörténeteinkGyógyszerbiztonságLetölthető dokumentumokAdatvédelmi tájékoztatóJogi nyilatkozatMellékhatás bejelentése