Track and Trace a Roche-tól

Felgyorsult világunkban a laboratóriumok számára fontos, hogy egyszerűen és minél rövidebb idő alatt átlátható információkhoz jussanak – még a megrendeléseiket illetően is. A Track and Trace elektronikus szolgáltatást azért alkottuk meg, hogy Ön valós időben, bárhol, bármikor tájékozódni tudjon a Roche-tól történt megrendelések státuszáról és a várható szállítási időről, vagy letölthesse a szállítóleveleket és a számlákat.

A Track and Trace a navify Portálon keresztül elérhető szolgáltatásunk. Ha Ön a Roche partnere, és még nincs navify Portal hozzáférése, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ae-mail címen, vagy érdeklődjön Roche kapcsolattartójánál.

Megtekintheti a Roche Diagnosztika felé leadott rendelésének állapotát a futárszolgálat nyomon követési információival együtt.

Lépésről lépésre követheti a kiszállítás állapotát a rendelés feldolgozásától a kézbesítésig.

A Track and Trace felületet elérheti bárhol, bármikor, munkaidőn kívül is.

Egy helyen elérheti és letöltheti a szállítóleveleket és a számlákat.

Rugalmas keresési lehetőségek: Korábbi megrendelései között kereshet PO szám, Roche-referenciaszám, katalógusszám vagy számlaszám alapján, 30, 60, 90 vagy 365 napra visszamenőleg.

Rendeléseit szűrheti státuszuk alapján is, így listázhatja a nyitott, a folyamatban lévő, illetve a már kiszállított megrendeléseket is.

Mobiltelefonról is könnyen kezelhető, gyors és felhasználóbarát felület.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termék információk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal. Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és további felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

KapcsolatA Roche világszertelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeA Roche-rólTörténeteinkGyógyszerbiztonságLetölthető dokumentumokAdatvédelmi tájékoztatóJogi nyilatkozatMellékhatás bejelentése