Stratégiai megállapodást kötött az egészségipar egyik legnagyobb cége, az innovatív megoldásairól ismert Roche Magyarország Kft. és a magyar kormány. A megállapodás célja, hogy a Roche értékalapú egészségügyi modelljének segítségével sokszorosára növeljék a betegekhez eljuttatott innovatív és személyre szabott terápiákat úgy, hogy ezek társadalmi költségeit jelentősen csökkentse, a magyar betegek jóllétét is szolgálja.

Az idén 125 éves svájci székhelyű Roche a magyar egészségpiac meghatározó szereplője, egyszerre biztosítja az életminőséget javító gyógyászati megoldásokat a betegek számára, hiszen több mint 70 termékkel van jelen az onkológia, a hematológia, az immunológia, a neurológia és a pulmonológia területén, és dolgozik azon, hogy kutatásaival, nemzetközi tapasztalatainak megosztásával hozzásegítse a magyar döntéshozókat a fenntartható egészségügyi rendszer kialakításához.

A ma megkötött stratégiai megállapodás célja, hogy a Roche értékalapú egészségügyi modelljének segítségével sokszorosára növeljék a betegekhez eljuttatott innovatív és személyre szabott terápiákat úgy, hogy ezek társadalmi költségeit jelentősen csökkentse, a magyar betegek jóllétét is szolgálja. A megállapodás összeköti a döntéshozókat, az innovatív egészségipari cégeket és a magyar egyetemi szférát, amely a kutatások, fejlesztések révén bekapcsolódhat azokba a hálózatokba, amelyek a világ élvonalában vannak az egészségügy területén és a legmodernebb, digitális megoldásokat szállítják.

A Magyaroroszágon több mint 35 éve jelen lévő Roche a termékek mellett klinikai vizsgálataival olyan innovatív terápiákhoz is hozzájuttatja a magyar betegeket, amelyek a személyre szabott gyógyítás felé mozdítják el az orvoslást.

A Roche-csoport a munkahelyteremtésben is élen jár, hiszen folyamatosan bővíti a foglalkoztatottak létszámát, ma több mint 1750 embernek ad munkát, és idén 300 fővel növelte a Roche Europe Szolgáltató Kft. alkalmazottainak számát. Az üzleti szolgáltatási szektor meghatározó szereplőjeként több mint 60 országban támogatja a Roche munkatársait Magyarországon kívül. Az elmúlt években a Roche Europe Szolgáltató egyre több magasabb hozzáadott értékű feladatot hozott Magyarországra, és azon dolgozik, hogy tovább erősítse a szektor magyarországi jelenlétét

A Roche azon cégek közé tartozik, amelyek Magyarországon fektetik be megszerzett jövedelmük nagyrészét, a biotechnológiai cég esetében ez azt jelenti, hogy éves bevételének háromnegyedét a magyar gazdaságba forgatja vissza.

A Roche gyógyszerészeti, diagnosztikai, diabétesz üzletágat, szolgáltató központot épített ki Magyarországon, legutóbb pedig létrehozott egy európai farmakovigilancia, gyógyszerminőségbiztosítási központot, amely a magasan képzett munkavállalók tevékenysége révén Európa-szerte hozzájárul a betegek biztonságához, jólétéhez. A Roche partnerséget ajánl nemcsak a döntéshozóknak, hanem a magyar cégeknek is. A családi vállalkozásként indult, és ma már a világ több mint 100 országában jelen lévő 77 Elektronika Kft. életében mérföldkő volt a Roche-sal kötött megállapodás, amely megnyitotta a nemzetközi egészségpiacot a magyar cég előtt.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termék információk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal. Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és további felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!