Diagnosztikai Megoldások

Diagnosztikai megoldásaink típusai

Új lehetőségeket nyitunk a betegségek megelőzésére, diagnosztizálására és nyomon követésére. Megoldásainkat kórházak, laboratóriumok, orvosok és betegek egyaránt használják. Segítségükkel az emberi szervezetből származó mintákból betegségek, genetikai mutációk diagnosztizálhatók, kiválasztható a megfelelő terápia, és ellenőrizhető a betegek kezelése.

In vitro tesztek

A Roche Diagnosztika fő profilja az olyan in vitro tesztek fejlesztése és gyártása, melyek különböző betegségek, mint a rák, diabétesz, Covid-19, hepatitisz vagy a HPV diagnosztizálásában játszanak kulcsszerepet.

Az in vitro diagnosztikai teszteket az emberi testből származó mintán, például vér vagy szöveti mintán végzik, segítségükkel kimutatható egyes fertőzések vagy betegség megléte, stádiuma. Az in vitro tesztek hozzájárulnak ahhoz, hogy az orvosok hatékonyan állítsanak fel diagnózist, s hogy a megfelelő kezelést válasszák ki a beteg számára. 

Célunk, hogy egyre több olyan labor működjön országszerte, ahol a mintákat Roche berendezésekkel és in vitro tesztekkel vizsgálják. 

Berendezések

In vitro tesztjeink nagy része olyan diagnosztikai berendezéseken fut, melyet a Roche vagy a Roche egy külső partnere gyárt. Egyes készülékek egészen kis méretűek, és vér vagy vizelet elemzésére szolgálnak. Ilyen készülékekkel találkozhatunk a háziorvosnál vagy a sürgősségi osztályon. Más készülékeink több négyzetméternyi helyet foglalnak, és integrált rendszerré kapcsolhatók össze, mely a gördülékeny, hatékony és gyors laborműködést biztosítja. Ezek a rendszerek több száz mintát képesek elemezni párhuzamosan, különböző teszteket futtatva.

Labordiagnosztikai eszközeink a legújabb technológiával felszereltek, kifinomult és precíz működésűek. Ezek a berendezések teljes mértékben automatizáltak, mely lehetővé teszi a nagy mintaszám elemzését rövid idő alatt. Az automatizáció másik előnye a manuális munkafolyamatokhoz képest, hogy csökkenti a hibázás lehetőségét, ami kiemelt fontosságú a betegek szempontjából. Berendezéseinkkel a laborok magas minőségű és hatékony munkát tudnak végezni.

Digitális Megoldások

A Roche azon dolgozik, hogy újabb és újabb digitális megoldásokkal rukkoljon elő, és a digitális megoldások terén is a laborok, kórházak és más egészségügyi szolgáltatók partnerévé váljon. Célunk, hogy digitális megoldásaink által egyszerűbbé és átláthatóbbá tegyük a laborok működését annak érdekében, hogy a laboratóriumi dolgozók olyan feladatoknak tudják szentelni erőforrásaikat, melyek valódi értéket teremtenek a betegek számára. 

Digitális megoldásaink tárháza a navify® Portal, melyet meglévő partnereink a navifyportal.roche.com címen érhetnek el.

Online Support

Az Online Support teljeskörű megoldást nyújt a műszaki problémák és szakmai kérdések kezelésére. A hibabejelentésekről digitális napló készül, mely hasznos lehet belső ellenőrzés vagy audit esetén is.

eLabDoc

Az eLabDoc egy digitális könyvtár, ahol minden technikai információ megtalálható a Roche rendszerekkel, tesztekkel és termékekkel kapcsolatban. A dokumentumok között könnyű keresni, és azonnal le is tölthetőek.

Track and Trace

A Track and Trace abban segít, hogy a megrendelt termékek könnyen nyomon követhetőek legyenek a navify® Portálon anélkül, hogy partnereinknek telefonon vagy e-mailben közvetlenül kapcsolatba kelljen lépnie kollégáinkkal.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termék információk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal. Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és további felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

KapcsolatA Roche világszertelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeA Roche-rólTörténeteinkGyógyszerbiztonságLetölthető dokumentumokAdatvédelmi tájékoztatóJogi nyilatkozatMellékhatás bejelentése