Az emésztőrendszeri daganatok az egyik legsúlyosabb népegészségügyi problémát jelentik ma - az utóbbi 30 évben a betegek száma folyamatosan emelkedő tendenciát mutat. Ebbe a csoportba tartozik többek között a vastagbélben, végbélben, gyomorban, májban vagy hasnyálmirigyben kialakuló rákos megbetegedések. Ezen kórállapotoknak sajnos nincsenek teljesen egyértelmű tünetei, azonban ismert néhány olyan általánosan jellemző panasz, amely gyanúra adhat okot. Tudjon meg többet!

Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot. További felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termék információk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal. Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és további felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!