Ismerje meg Linder Erzsébet, műugró történetét az emlőrákkal folytatott küzdelemről!

Videónkban Linder Erzsébet, műugró osztja meg velünk történetét az emlőrákkal folytatott küzdelemről és a felépülés után elért sportsikereiről.

Prof. Dr. Dank Magdolnával beszélgettünk arról, hogy a terápián túl mi mindent tehet még egy onkológiai beteg annak érdekében, hogy aktívan hozzájáruljon a kezelése sikerességéhez.

Désfalvi Judit, onkopszichológust és Pataki Arankát, a Pink Bolero Egyesület képviselőjét kérdeztük a lelki egyensúly és a betegszervezetek által nyújtott támogatás szerepéről az onkológiai terápiában.

Az "Egészség Hídja Összefogás az Egészségért, a Mellrák Ellen" Egyesület 2018-ban is megszervezte hagyományos rózsaszín Lánchídi sétáját, ezzel megnyitva a rózsaszín októbert, amely során országszerte és nemzetközileg is számos felvilágosító rendezvényt szerveznek különböző civil szervezetek.

Harmadik gyermekét szoptatta Zsuzsa, amikor megérezte a csomót a mellében. Mire megkapta a diagnózist az emlőrákról, 12 hetes hetes volt a negyedik gyermekével, Lizával. - Zsuzsa egyike annak a 18 édesanyának, aki a fotóművész kamerája elé állt az Egy élet, két csoda című fotókiállításon.

Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot. További felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termék információk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal. Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és további felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!