Csak egészséges legyen! – Az anyák nagy részét ez az egyetlen gondolat köti le, amikor babavárás idején dobogni kezd egy pici szív a testükben. És a baba egészségéért a nő mindent meg szeretne tenni: egészségesen étkezik, vitaminokat szed, megpróbál energikus maradni. Ám mi történik akkor, ha épp ez alatt az idő alatt az anya azzal szembesül, hogy a magzat szépen fejlődik, ám az ő teste egy daganatot is rejt – mégpedig a mellében? A mellrák ugyanis nem válogat: nincs tekintettel áldott állapotra, anyaságra, érzelmekre, élethelyzetekre.

A statisztikák szerint aztovábbra is főleg az 50 év feletti nőket veszélyezteti, de a betegség nagy számban bukkan fel a negyvenes, sőt, harmincas éveikben járó – gyermekvállalási korban lévő – nőknél is. Szerencsére az orvostudománynak köszönhetően ma már az emlőrákkal diagnosztizált, várandós anyák is jól gyógyíthatóak.

Aolyan nők mutatkoznak be, akiknél a terhesség ideje alatt diagnosztizáltak emlőrákot - ma mégis boldog édesanyák. Vállalták a harcot a daganattal, most pedig azt vállalják, hogy saját példájukon keresztül erőt adjanak sorstársaiknak. Néhányat ezek közül most mi is bemutatunk:

A fotókkal és történetekkel arra hívjuk fel a figyelmet, hogy anyává válni, gyermeket szülni, boldog családi életet élni csak azés időbenköszönhetően lehet.

A kiállítás támogatója a Roche (Magyarország) Kft.

Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot. További felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termék információk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal. Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és további felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!