Önkéntes orvoskollégákkal segít a Roche gyógyszervállalat

A Roche Magyarország Kft. egészségügyi vállalatként csatlakozott a koronavírus elleni küzdelemhez, önkéntes munkával és pénzadománnyal segíti a járvány megfékezését.

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ felhívásban kérte az egészségügyben jártas szakemberek segítségét a koronavírus elleni küzdelemhez, amelyhez a Roche (Magyarország) Kft. egészségügyi vállalatként elsőként csatlakozott. A vállalat önkéntes munkával és pénzadománnyal segíti a járvány megfékezését.

“Munkavállalóink jelentős része egészségügyi végzettségű, így nem volt meglepetés számunkra, hogy sokan jelezték, szeretnének aktívan részt venni a sürgősségi betegellátásban és az alapellátásban, a járvány elleni védekezésben. Büszkék vagyunk kollégáink elkötelezettségére és felelős vállalatként támogatjuk őket az önkéntes munkavégzésben. Egyrészt belső átszervezéssel pótoljuk önkénteseink hiányát, másrészt továbbra is biztosítjuk számukra teljes járandóságukat az önkéntes munkavégzés időszaka alatt is” – mondta Irma Veberic, a Roche Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A koronavírus elleni küzdelem csak közös összefogással lehet sikeres, amelyhez a Roche Magyarország Kft. az önkéntes munka mellett azonnali 20 millió forintos adománnyal járul hozzá a kormányzati partnerekkel történő szoros együttműködésben.

Letöltések

A diagnózistól a kezelésig

Tudjon meg többet!

További történetek

Minden hír

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termék információk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal. Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és további felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

KapcsolatA Roche világszertelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeA Roche-rólTörténeteinkGyógyszerbiztonságLetölthető dokumentumokAdatvédelmi tájékoztatóJogi nyilatkozatMellékhatás bejelentése