„Köszönöm, hogy én is átélhetem!” – Sclerosis Multiplex fotópályázat

A Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány 2019. augusztus 12-én kiírt országos fotópályázatára 42 pályázó 183 fotót küldött.

A zsűri és a közönség értékelték azokat a képeket, melyek kifejezik az idegrendszert megtámadó SM betegséggel való együttélést, a nehézségeket, kihívásokat vagy épp a testi-lelki erőt adó örömöket. A kampány célja, hogy minél többen megláthassák, megérezhessék mit jelent SM betegként élni. 

A fotópályázat a Roche Magyarország Kft. támogatásával valósulhatott meg. 

A társadalmi érzékenyítés és a betegéggel kapcsolatos figyelemfelkeltés jegyében budaörsi irodánkban több képet is elhelyeztünk a pályázók művei közül. Az alábbi válogatásban ezeket a képeket mutatjuk be.

Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot. További felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termék információk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal. Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és további felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

KapcsolatA Roche világszertelinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeA Roche-rólTörténeteinkGyógyszerbiztonságLetölthető dokumentumokAdatvédelmi tájékoztatóJogi nyilatkozatMellékhatás bejelentése