Fókuszban a hatékonyság és a gyógyászati érték – A Roche Diagnosztika üzletága

 

A Roche Diagnosztika üzletága

A Roche Diagnosztika divíziója világviszonylatban vezető pozíciót tölt be az in vitro diagnosztika (IVD) területén. Tesztjeinket kórházak, kereskedelmi laboratóriumok, orvosok és betegek egyaránt használják, segítségükkel vér-, szövet vagy egyéb mintákból betegségek, genetikai mutációk diagnosztizálhatók, kiválasztható a megfelelő terápia, ill. ellenőrizhető, hogy a betegek miként reagálnak a kezelésre.

Fókuszban a hatékonyság és a gyógyászati érték

 

Az in vitro diagnosztika régóta az egészségügy szürke eminenciása, hiszen az ilyen vizsgálatok alapján születik meg a klinikai döntések több mint 60%-a, ugyanakkor az egészségügyi összkiadásoknak mindössze 2%-át teszik ki.

A magyar laboratóriumokkal karöltve azon dolgozunk, hogy a munkafolyamatok automatizálása, integrálása és az információmenedzsment révén növeljük a laborvizsgálatok sebességét, javítsuk azok pontosságát és megbízhatóságát.

Együttműködésünk eredményeképpen a laboratóriumok sikeresebben birkóznak meg a vizsgálatok és adatok megnövekedett száma miatt fellépő nehézségekkel.

Szeretnénk, ha termékeink minél nagyobb gyógyászati értéket képviselnének, ezért még nagyobb hangsúlyt fektetünk a legújabb tudományos ismeretekre és technológiai vívmányokra. Ennek jegyében születtek például azok a tesztek, amelyeket a szűrővizsgálatokhoz, a diagnosztizáláshoz, a betegségek prognózisának felállításához, kimenetelük előrejelzéséhez használunk.

 

Olyan diagnosztikai eszközöket is fejlesztünk, amelyek egy-egy gyógyszerrel kapcsolatban segítséget nyújtanak a megfelelő kezelési mód kiválasztásában, és a kezelésre adott válasz előrejelzésében.

A magyar laboratóriumokban évente több mint 30 millió diagnosztikai tesztet végeznek el Roche eszközökkel. A Roche az egyik legjobb minőséget nyújtja elfogadható áron az in vitro diagnosztika területén, így mind az állami, mind a magánlaborokban piacvezető. Eszközeink azonban használatuk helyétől függetlenül mindig pontos és megbízható eredményekkel segítik az orvosokat a helyes diagnózis felállításában. Minket a hatékonyság, a pontosság és a minőség vezérel, azonban soha nem tévesztjük szem elől, hogy minden egyes laboratóiumban elvégzett teszt mögött egy ember áll.

 

Amennyiben további információra van szüksége a Roche Diagnosztika termékeivel kapcsolatosan, kérjük, látogasson el a https://diagnostics.roche.com/  honlapra.

 

 

Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot. További felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!